Yücel’den Batmanspor Yönetimi ve Taraftarına Teşekkür

 

Mali As Başkan Zeynel Yücel;

“Pazar günkü maçta, Batman Petrolspor ile Adıyamanspor arasındaki yaşanan güzellik, kardeşlik ve dostluk Türkiye’ye örnek olmalı”

 

Adıyamanspor Mali As Başkanı Zeynel Yücel, Pazar günü deplasmanda karşılaştıkları Batmanspor maçı öncesi Batmanspor yönetimi, yönetici ve taraftarına kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

            Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor ile Adıyamanspor arasında oynanan müsabaka öncesi, müsabaka esnasında ve sonrasında her iki takım yöneticilerinin ve taraftarının kardeşçe, dostça tavırlarının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Adıyamanspor Mali As Başkanı Zeynel Yücel; “Batman Petrolspor deplasmanına yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte giderken, yaklaşık 35 kişilik bir taraftar grubumuzda bizi orada yalnız bırakmadı. Maç öncesi otelimize yerleştikten sonra başta TPAO Genel Müdür Yardımcısı Besim Şişman, Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, Batman Petrolspor kulübü yöneticileri bizleri en güzel şekilde karşılayıp, akşamda yemek ikramında bulundular. Çok güzel sohbet havasında geçen akşam yemeğinde iki kulüp yöneticileri olarak bilgi alışverişinde bulunduk. Maç sabahı stadyuma gittiğimizde Batman Petrolspor taraftarı biz yöneticilere ve Adıyaman’dan gelen taraftarımıza sevgi gösterisinde bulundular. Her iki takım taraftarı karşılıklı birbirlerinin lehine tezahüratta bulundular. Her iki takım taraftarı maç öncesi iki takım el ele sloganıyla iki takım futbolcularını tribüne çağırdılar. Aynı şekilde biz yöneticiler Batman Spor kulübü yöneticileri tarafından şeref tribününde en güzel şekilde ağırlandık. Pazar günü son yıllarda eşine az rastlanan bir olayı her iki kulüp olarak gerçekleştirmiş olduk. Batman Petrolspor taraftarı hem kendi futbolcularını hem de bizim futbolcularımızı yaptıkları güzel hareket sonrası alkışladı. Sahada iki takım futbolcularının güzel hareketlerini her iki takım yöneticileri alkışladı. Bunlar sahalarda her zaman olmasını arzu ettiğimiz bir olaydı. Her iki kulüp yöneticileri, futbolcuları ve taraftarı Türkiye’ye örnek olacak bir tutum sergilediler. İnşallah bundan sonra da diğer kulüplerde aynı güzelliği, kardeşliği sergilerler.  Maç sonunda takım olarak 2-0 yenildik ancak iki kulüp arasında, iki il arasında, iki takım futbolcularının ve taraftarının arasında yaşanan bu güzellik, kardeşlik ve dostluk her şeyin önüne geçti. İnşallah bizlerde Adıyaman’da aynı şekilde başta Batman Petrolspor kulübü yöneticilerini, futbolcularını ve taraftarını ağırlayacağız. Ayrıca ilimize deplasmana gelecek olan diğer kulüplere karşı da aynı tavrı sergileyeceğiz. Bu vesileyle Batman deplasmanında bizlere her türlü güzelliği yaşatan başta TPAO Genel Müdür Yardımcısı Besim Şişman’a, Batman TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın’a, Batmanspor Kulüp yöneticilerine, Basın Sözcüsü Kubbettin Barlak’a ve Batman Petrolspor taraftarına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Adıyaman Haber