Yeni Hedef Hacattepe!

 

Pazar günü Ankara deplasmanında Hacettepespor ile karşılaşacak olan takımımız Adıyamanspor’da hedef bu maçta da galibiyet.

Sezonun ikinci yarısıyla birlikte coşan Adıyamansporlu futbolcularda son hedef Hacattepe oldu. Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı rakibi için hazırlıklarını sürürden sarı-yeşilli temsilcimizde futbolcular ve teknik heyet galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Hacattepe hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Adıyamanspor’da futbolcular, antrenmanda ortaya koydukları hırs ile teknik heyete güven verdiler. Teknik Direktör Mehmet Gönülaçar yönetimindeki antrenmanda sık sık çalışmayı kesen ve pozisyonları yakından takip eden teknik heyet, oyunculara pozisyon pozisyon ne yapması gerektiğini hatırlattılar.

Antrenman sonunda soruları yanıtlayan ve Hacettepe maçında sahaya 3 puan için çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Gönülaçar, “Maç zor görünebilir. Ancak şu unutulmamalı ki biz de zoru seviyoruz. Bu maçta futbolcularım aslanlar gibi mücadele edip Ankara’dan puan yada puanlar getirecektir. İnşallah bu maçta güzel futbol ve bol gol neticesinde gülen taraf bizler oluruz. Bu konuda futbolcularıma inanıyor ve güveniyorum” dedi.

Adıyamanspor’un kalan maçları

Adıyamanspor’u Hacettepespor maçından sonra da zorlu mücadeleler bekliyor. Özellikle deplasmanda oynanacak olan Silivrispor, Trabzon Kanuni ve Gebzespor maçları sarı-yeşilli temsilcimiz için büyük önem arz ediyor.

Kendi sahasında İskenderun’un ardından Ümraniyespor, Bursa Nilüferspor, Aydın ve son olarak Batman Petrolspor karşılaşacak olan Adıyamanspor, bu maçlardan en az 10 puan hedefliyor.

Editör: Adıyaman Haber