ATD Başkanı Abdurrahman Vural
“Adıyamanspor’un Destekçisi ve Tek Umudu M. Necip Büyükaslan”
Adıyamanspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdurrahman Vural, Adıyamanspor’u yeni sezon öncesi zor günlerin beklediğini söyleyerek, birilerinin elini taşın altına koyması gerektiğini savundu.
Başta Valimiz Mahmut Demirtaş’ın ve Belediye Başkanı M.Necip Büyükaslan’ın vermiş olduğu desteklerle Adıyamanspor’un ayakta kaldığını ifade eden ATD Başkanı Abdurrahman Vural, “Adıyamanspor ne zaman sıkıntılı günler geçirse Belediye Başkanımız M.Necip Büyükaslan  takımın yanında olduğu gibi  takıma vermiş olduğu minibüs hatlarıyla Adıyamansporu küme düşmeden kurtarmışlardır” dedi.
“Bu süreçten sonra Adıyamanspor’u ve taraftarları zor günler bekliyor”
“Adıyaman Valimiz sayın Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan Adıyamanspor’a sahip çıkmamış olsaydı, bu takım çoktan kümeye düşmüştü” diyen Başkan Abdurrahman Vural şöyle dedi; “Adıyamanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç’un kongrede aday olmayacağını açıklaması ve şimdiye kadar hiçbir iş adamının Adıyamanspor’un başkanlığına adaylığını açıklamaması taraftarları bir kez daha endişelendirmiştir. Bu süreçten sonra Adıyamanspor’u ve taraftarları zor günler bekliyor.”
“Şartlar uygun görülürse Adıyamanspor’la Adıyaman Belediyespor’un güçlerini bir yumruk halinde birleştirmeyi hedefliyoruz”
Vural, Hüseyin Koç’un ve yönetimin Adıyamanspor için gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ederek, “Koç ve yönetimi bir enkazı devir alarak, takımı kümede tuttu.  Bu saatten sonra önemli olan Adıyamanspor’un kurtuluşudur. Takımın daha önceki yönetimi Adıyamanspor’u 30yıl geriye götürmüştü. Bu yönetim tesisleşme ve alt yapısı konularında kurusallaşamamıştı. Üstelik bu insanlar Adıyamanspor’u borç batağına sürükleyerek takımın geleceğiyle oynamışlardı. Bu kişiler gerçektende Adıyamanspor’u seviyorlarsa alacaklarını silsinler. Bu süreçten sonra taraftarlar olarak Belediye Başkanımız M. Necip Büyükaslan’ı ziyaret edip, bir kez daha takıma destek olmasını isteyeceğiz. Şartlar uygun görülürse Adıyamanspor’la Adıyaman Belediyespor’un güçlerini bir yumruk halinde birleştirmeyi hedefliyoruz. Bu şekilde ilimizi temsile eden takımımız gücüne güç katmış olacak” şeklinde konuştu.
Editör: Adıyaman Haber