Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Genç A Erkek ve Genç A Kızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında filenin şampiyonları belli oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, 3 Aralık'ta başlayan ve 13 Ocak’ta final maçları ile sona eren müsabakalara öğrencilerin yoğun ilgisinden mutlu olduklarını belirtti.

-"MÜSABAKALARA 580 SPORCU VE ÖĞRENCİİ KATILDI"

Maçlarda Voleybol il birinciliği müsabakalarına genç erkeklerde 20 takım 240 sporcu kızlarda ise 28 takım 340 sporcu olmak üzere toplam 580 sporcu ve öğrenci katıldığını ifade eden Keleş, şunları kaydetti:

"İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, antrenörlerimize, sporcularımıza ve takımlarını yalnız bırakmayan ve her maçta tezahüratlarıyla destek olan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Şampiyon takımlarımızın grup müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum."

Son yılların en büyük taraftar katılımı ile izlenen maçların centilmenlik ruhu içerisinde tamamlandığını belirten Keleş, şampiyon olan takımların kupalarını vererek sporcuları tebrik etti.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha