Gençlik ve Spor İl Bakanlığı bünyesinde Herkes İçin Spor Federasyonu koordinesinde 81 ilde 23-30 Eylül tarihlerinde düzenlenen Avrupa Spor Haftası kapsamında "Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" etkinlikleri Adıyaman'da başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Herkes İçin Spor Federasyonu koordinesinde 81 ilde 23-30 Eylül tarihlerinde düzenlenen "Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" etkinliklerinin başarılı bir şekilde gerçekleştirilerek, dünyaya ülkemizin spor ülkesi olduğunun gösterilmesinde üstün gayret ve desteklerinizden dolayı Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Yasin Bölükbaşı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş'in teklifi ile gönüllü çalışmalarından dolayı Adıyaman İl Temsilcisi Şefik İnal'a teşekkür plaketi verildi.

Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Yasin Bölükbaşı adına İl Temsilcisi Şefik İnal’a plaketini Keleş, takdim etti.  

Keleş, "Adıyaman'da BESYO bölümlerine hazırlanan gençleri yerleştirmek ve spora teşvik edilmesinde büyük emekleri olan Şefik hocamız 25 yıldır gönüllülük esasıyla yaz kış demeden çalışıyor. Bizler ve yetiştirdiği gençlerimiz kendisinin özverili çalışmalarından büyük mutluluk duyuyoruz ve her zaman destekliyoruz. Umarım çalışmalarına gelecek yıllarda da devam eder."dedi. 

Keleş, Adıyaman'a yıllarca 7'den 70'e hizmet veren duayen hoca Şefik İnal'a başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha