Başlayacak olan yeni proje ile birlikte Adıyaman genelinde büyük çalışmanın başlatılacağına dikkat çeken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, şu bilgileri verdi:
“Oluşturulacak olan İl proje uygulama ekibinde her grup için 10 Beden Eğitimi Öğretmeni ve 7 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı görev yapan Antrenör bulunacak. Yapılacak taramalar öncesi Halk Eğitim Merkezinde ilkokul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerle bir bilgilendirme toplantısı yapılarak projenin detayları anlatıldı. Merkeze bulunan 28 ilkokullarda 4.909 3. sınıf örgencisini kapsayacak olan projenin planlama takvimi 2 Mayıs ve 5 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Umarım spora karşı ilgisi olan yetenekli çocuklarımızın tespiti başarı ile yapılarak onların gelişimine büyük bir katkı sağlayacak olan eğitimlerine başlanır.”
Toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Faruk Güneş, Adıyaman Üniversitesi Besyo Öğretim Görevlisi Dr. Mustafa Koç ve Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürleri katılımıyla yapıldı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha