Adıyaman Türkiye kamu çalışanları vakfı  TÜRKAV olarak 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında düzenlemiş oldukları futbol etkinliği Adıyaman sporder minikler futbol takımı ve belediye spor minikler futbol takımının karşılaşmasıyla başladı. Maçın sonunda TÜRKAV yöneticileri ve üyeleri tarafından minik sporcular madalyalar ve katılım belgeleriyle onurlandırıldılar.

Daha sonra Adıyaman veteranlar futbol karmasıyla emniyet müdürlüğünün futbol Takım’ları karşılaştı.  Dostluk içerisinde geçen maç sonunda programa katılan Adıyaman Valisi Aykut pekmez, Adıyaman belediye başkanı Süleyman Kılıç, Adıyaman Jandarma Komutanı Yarbay Ercan Atasoy ve Adıyaman Emniyet Müdürümüz Metin Alper günün anlam ve öneminden bahsederek organizasyonu düzenleyen TÜRKAV BAŞKANI Yusuf Babar'a ve tüm katılımcılara teşekkür ettiler.

TÜRKAV BAŞKANI Yusuf Babar ise konuşmasında tüm protokole ve katılımcılara teşekkür ederek Emniyet Müdürü Metin Alper'e plaket takdiminde bulundular. Emniyet Müdürü Metin Alper'de organizasyonu düzenleyen TÜRKAV Başkanı Yusuf Babar'a polis teşkilatı fleması ve çiçek takdim ettiler.

Editör: Adıyaman Haber