Turgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir spor merkezinde üyeler tarafından iki gün önce sosyal medyadan paylaşılan Muhammet Hüseyin'in fotoğrafını gören işletme sahiplerinden Engin Doğan, Muhammet Hüseyin'i spor salonuna ömür boyu üye yaptı.
Sosyal medya hesaplarından gördüğünü ve görür görmek küçük çocuğu ömür boyu ücretsiz üye yapmak istediğini belirten işletme sahibi Engin Doğan,"Öncelikli olarak sosyal medyadan paylaşan üyelerimizden birisiydi. Görür görmez kışın ortasında terlikle sırtında çanta ile dışardan spor salonuna bakması, gerçekten bizde kendisini bulup kendisine ömür boyu spor yapma imkanı sunmaktı. Ve bunu yaptık, bunu başardık, şuan aramızda, bizi arayıp Muhammet'e yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımıza da gerçekten teşekkür ediyoruz. Sporu sevmesine gerek yok, hani bu durumda her kimse varsa yardımcı olmamız gerekiyor, sadece güzel bir şey yaşadık"dedi.
Suriye'den savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Muhammet Hüseyin ise şunları söyledi:
"Önünden geçtim sporlara bakıyordum sonra beni buldu yardım etti zayıflamama yardım etti. Boyacılık yapıyorum. Suriye'den geldim, sporları güzel, bana yardımcı oldular. Ağabeylerim bana yardımcı oluyorlar."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha