Adıyaman’da sokak çocuklarının olmaması için gecesini gündüzüne katan Simoviç Karaca Spor Kulübü Başkanı ve hocası Enver Güneş hangi kapyı çalsa yüzüne kapanıyor.

Yapmış olduğu çalışmalarla genç milli takımına 5 sporcu kazandıran Enver Güneş, Antalya’da gerçekleşecek müsabaka öncesinde aldığı yardım sözlerinin hiçbiri yerine getirilmedi.

Siyasilere ve bürokrasideki yetkililere sporcuların yol ve konaklama giderleri için başvurmasına rağmen yardım alamadığını söyleyen Enver Güneş; “Adıyaman’da spor camiasına yüzlerce sporcu kazandırdım. Spora olan sevgimden dolayı gençlere de bu sevgiyi aşılamaya çalıştım. Çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması için sürekli olarak etkinlikler düzenledim. Yapmış olduğum bu çalışmaları isehayırsever vatandaşların imkanlarıyla yaptım. Bugün ise Simoviç Karaca Spor Kulübü sporcularını Antalya Türkiye Gençler Şampiyonası’na götürebilmek için kime başvurdumsa bir netice alamadım. Birkaç hafta önce kime başvurduysam söz verdiler.Bugün ise bütün kapılar üzerimize kapandı. Sporcularımızın yol ücretleri ve konaklamaları konusunda Adıyaman Valimiz Aykut Pekmez’den ve siyasilerimizden yardım istiyorum. AK Parti hükümetimizin spora çok önem verdiğini biliyoruz.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan nezlinde bütün siyasilerimizden ve bürokratlarımızdan sporcularımız için yardım talep ediyoruz” dedi.

Editör: Adıyaman Haber