Adıyaman Sporcular Derneği (Sporder) ilde bayanlar voleybol takımını kurup , kısa zamanda bir takım ruhuyla hareket edip 2. Lige çıkmasını sağladı . İlk önce ilde yapılan bölgesel ligde şampiyon olup 2. Lig için Diyarbakır’da yapılan müsabakalara katıldı . Burada yaptığı tüm maçları kazanarak namağlup bir şekilde 2. Lige yükseldi .

Sporder Başkanı Mesut Karayılan , “Sporderin bir marka olduğunu amaçlarının ilde spor adına güzelliklere , ve ilklere imza atarak gelecek nesillere rol model olmaktır . Hedefimiz önümüzdeki yolda takımımızı 1. Lige çıkarmak olacaktır. Bizlere desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen başta Sayın Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu Beye, Sayın Vekillerimize, Sayın Valimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze ve Dernek Üye’lerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi .

Sporder Başkan Vekili Yusuf Babar ise “çok kısa bir zaman dilimi içerisinde sıkıntılara rağmen bu başarı geldiyse ildeki tüm paydaşların, bürokrasinin pozitif enerjisiyle sporder daha güzel şeylere imza atacaktır . Sporderi seyretmeye devam edin.” dedi.

Editör: Adıyaman Haber