Antalya' da yapılan 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası (Turkish Open) şampiyonası sonrasında Gümüş madalya kazanan Seyda Emirhan Doğunç, Bronz madalya kazanan İbrahim Karakuş ve Antrenör Haluk Erdoğan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i ziyaret etti.

Keleş, burada yaptığı konuşmasında "İlimiz birçok branşta olduğu gibi Kick Boks sporunda da sporcularımızın başarısı ile Adıyaman’da her yerde herkes için spor sloganı ile yapılan ve artarak devam eden faaliyetler başarıların nasıl başarıya dönüştüğünün somut bir örneği olmuştur. Ben Adıyaman’ı her zaman başarı ile temsil ederek adımızı Türkiye’ye duyurmayı başaran sporcumuza ve antrenörümüze ve ona her zaman destek olan ailesine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum."dedi.

İl Müdürü Keleş, 10-19 Eylül'de Konya'da gerçekleştirilecek olan ve 57 ülkeden 3 bini aşkın sporcunun katılacağı İslami Dayanışma Oyunlarında Adıyaman'ı ve Türkiye'yi en güzel şekilde temsil edecek olan sporculara başarılar dileyerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha