Yalova’da düzenlenen ‘Genç Kadınlar Türkiye Şampiyonası’nda Adıyaman’ı temsil eden Adıyaman Belediyespor Kulübü güreşçilerinden Aynur Erge 50, Aslı Demir ise 65 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu.
Elde edilen şampiyonlukla Haziran ayında İtalya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında ve daha sonra Slovakya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında ülkemizi, Adıyaman'ı ve Adıyaman Belediyespor’u temsil edecek olan Adıyaman Belediyesporlu güreşçiler Aynur Erge ile Aslı Demir,Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aykut Dündar ve Türkiye Bayan Güreş Milli Takım ve Adıyaman Belediyespor Bayan Güreş Takımı Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Koç ile birlikte Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu ziyaret ederek, başarılarını ve mutluluklarını paylaştı.
Ziyarette bir konuşma yapan ve sporcularının her iki uluslararası turnuvadan da madalyalarla döneceğine inandıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Dündar ve Antrenör Koç, sporcularıyla gurur duyduklarını dile getirdi. Başarılı sporcular ise elde ettikleri başarıyı yöneticilerine ve antrenörlerine borçlu olduklarını söyleyerek, kendilerine imkan sunan Belediye Başkanı Kutlu’ya teşekkür etti.
Başkan Kutlu ise elde edilen başarıdan dolayı genç sporcuları kutlayarak, “Kazandıkları şampiyonluklarla gururumuz olan kızlarımızı kutluyorum. Yalova’da Adıyaman’ımızın adını güzel bir şekilde ülkeye duyurdular. İnşallah Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında da ülkemizin ismini tüm dünyaya aynı şekilde duyururlar. Her iki sporcumuza da ilim ve şahsım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ziyaret sonunda Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, başarılı sporcularla fotoğraf çektirdi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha