Büyük Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası 50 kilogram kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Aynur Erge ve Gençler Avrupa Şampiyonası 65 kiloda Avrupa 3. sü olan Aslı Demir, Turgut’a elde ettikleri kupa ve madalyaları takdim ettiler.

Beden Eğitimi Spor Yüksekokulunda görevli öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Koç’un da hazır bulunduğu ziyarette, şampiyon sporcular Erge ve Demir, Turgut’a desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Adıyaman Üniversitesi ailesi olarak yeni şampiyonlar yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Rektör Turgut, “Aynur Erge ve Aslı Demir evlatlarımızı yürekten kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Şampiyonlarımızla bir arada olmak beni gururlandırıyor. Biz bir aileyiz, acıyı ve mutluluğu beraber yaşayacağız. Hiçbir başarı tesadüf değildir, evlatlarımızın, hocalarımızın ciddi emekleri var. İnanıyorum ki bu başarılar burada kalmayacak ve evlatlarımız başarılarının üstüne yenilerini ekleyerek ülkemizi uluslararası şampiyonalarda gururla temsil edeceklerdir. Kızlarımızı yetiştiren saygıdeğer ailelerine ve hocalarına da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha