Futbolcular, Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS)'ye dikkat çekmek ve MHRS kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla Kahta Devlet Hastanesi’nin hazırlattığı pankart ile sahaya çıktı.
Karşılaşmadan önce açılan pankartta "MHRS ile Randevunu Al, Tam Zamanında Muayene Ol" mesajı yer aldı.

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, sağlıkta dönüşümün temel amaçlarından biri hizmete erişimin kolaylaştırılarak kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunumunun sağlanması olduğundan,  bu amaca ulaşmada Merkezi Hastane Randevu Sistemi’nin (MHRS) kullanımının yaygınlaştırılmasının önemli bir araç olduğunu ifade etti.

Öz, “MHRS, yani açılımı ile Merkezi Hastane Randevu Sistemi, günümüzde sağlık tesislerinden randevu alabilmemiz için oluşturulmuş olan bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde artık hastanelerde beklediğimiz uzun muayene sıraları veya randevu sıraları büyük ölçüde ortadan kaldırılmış durumdadır.” ifadelerini kullandı.

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost ise “Arkadaşlarımız, MHRS kullanımı yaygınlaştırmak için hazırlattıkları pankart ile sahaya çıkarak farkındalık oluşturdular. Bu anlamlı çalışmadan dolayı kendilerini tebrik eder, kıymetli katkılarından dolayı da teşekkür ederim.” dedi.

Kahta Devlet Hastanesi’nin 2-1 önde götürdüğü karşılaşma da Eczacılar Takımı 3-0 hükmen yenildi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha