Adıyaman Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Tekin, Şube Müdürleri Mehmet Yenigün, H. Yaşar Sarıkaya ve Mesut Turan’ın da hazır bulunduğu ziyarette kurumun çalışmaları hakkında Turgut’a bilgiler vererek üniversite ile işbirliği içerisinde projeler üretmeyi hedeflediklerinin altını çizen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

A Milli Futbol Takımının, futbolcular tarafından imzalanmış ay yıldızlı formasını Rektör Turgut’a hediye eden Keleş, spor camiası ve Adıyaman gençliğinin üniversiteden çok büyük beklentilerinin olduğunu, yeni dönemde ilimiz adına önemli çalışmaların altına imza atılacağına inandıklarını söyledi.

Rektör Turgut ise Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, “Ziyaretten dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesine teşekkür ediyorum. Bu güzel camianın desteğini yanımızda hissetmek bizlere güç veriyor. El ele evererek güzel çalışmaların altına imza atacağımızı ümit ediyorum. Adıyaman ve Adıyaman Üniversitesi için faydalı olabilecek her projenin destekçisiyiz. “dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha