Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i düzenlenen organizasyonun ardından makamında ziyaret eden Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz ile Oryantiring Adıyaman İl Temsilcisi İbrahim Biricik desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

Adıyaman’da zaman zaman büyük organizasyonlar yaptıklarını belirten Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, “İl Müdürlüğünün ildeki faaliyetlere göstermiş olduğu destek ve ilgiden her zaman memnuniyet duyuyoruz. 24 Mayıs 2017 tarihinde yapılan Dünya Oryantiring Günü yarışmasına vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederim. Gelecekte daha farklı mekanlarda büyük organizasyonlar yapabilmek için elimizden gelen desteği Adıyaman’a vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş,”Türkiye’nin 81 ilinde aynı gün kutlanan Oryantiring yarışmalarına il merkez ve ilçelerden antrenör ve sporcu olmak üzere 150 sporcu katıldığı yarışmaları Mahmut El Ensari mevkiinde başarı ile tamamladık. İlimizde Oryantring sporunun yaygınlaşması için il müdürlüğü olarak gayret gösteriyoruz. Ayrıca Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz’ün de destekleri hepimizi mutlu ediyor. Umarım gelecekte çok daha büyük yarışmalara ev sahipliği yaprız. Ben ilimizi ve müdürlüğümüzü ziyaretlerinden dolayı sayın başkanım ve il temsilcimize teşekkür ederim” dedi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz ile Oryantiring Adıyaman İl Temsilcisi İbrahim Biricik ile beraber İl Müdürü Fikret Keleş’e bir teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha