Adıyaman’da gençlerin spora olan ilgilerini artırabilmek için büyük çabalar sarf ettiklerini belirten İl Müdürü Bağcı, ”Şefik İnal hocamız, 25 yıldır Adıyaman’da BESYO Bölümlerine hazırlanan gençleri yerleştirme konusunda hizmet ediyor. Bizler kendisinin özverili çalışmalarından büyük mutluluk duyuyoruz ve kendisini her zaman destekliyoruz. Spor okullarına girebilmek için çalışan genç arkadaşlarımıza bizler tesislerimizi açarak her zaman imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çünkü spor yapan bir gençlik ve onları yetiştirecek hocalar ve antrenörlerle daha başarılı olacaktır. Ben hepinize nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.
Sağlığım elverdiğince Adıyaman’ımız için ve gençlerimiz için hizmet etmeye devam edeceğini belirten Spor Hocası Şefik İnal ise şunları kaydetti:

”Son yıllarda ilimizde spor tesislerinin artması hem bizlerin hem de halkımızın spor yapma alışkanlığını güçlendirmiştir.Özellikle Türkiye’de sayılı olan atletizm pistlerinden birinin Adıyaman’ın Karaali semtinde olması bizler için büyük bir şans. Bu tesisleri ilimize kazandıran başta Meclis Başkanvekilimiz Sayın Ahmet Aydın’a Millet Vekillerimizi, Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’a Gençlik Hizmetleri VE Spor İl Müdürümüze teşekkür ediyorum” 
 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber