“Ülkemizin asla unutulmayacak kahramanları olan şehitlerimiz her zaman gurur kaynağımızdır” diyen Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş,”Şehit ailelerimizin hatırlarını sormak, varsa ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek çözüme kavuşturmak üzere gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde çok duygulu anlar yaşadık. Sizleri kendi ailelerimiz, yakınlarımız olarak görüyoruz. Sizlerin sağlık ve huzur içerisinde olmanız en büyük temennimiz. Şehitlerimizin en değerli emaneti olarak sizlerin iyi günde yada Allah göstermesin kötü gününüzde her zaman yanındayız. Devletimizin bütün kurumları ve yöneticileri şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanındadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Evlatlarını bu vatan uğruna şehit veren aileler ise hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, şöyle konuştular:

”Bizler vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlamak üzere görev başında şehit veren aileler olarak her zaman gururluyuz. Sizleri yanımızda görmek ve devletimizin sıcaklığını her zaman hissetmek bizleri ayakta tutmaya yetiyor”

Kaynak : PHA
Kaynak: pha