Adıyaman’a gelen milli takım antrenörü ve uluslararası hakem Nihat Söyler, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

            Uzun yıllardan buyana vücut geliştirme, fitnes ve bilek güreşi gibi çeşitli alanlarda sporcu yetiştirdiğini belirten Nihat söyler; “Adana’da 1984 yılından itibaren Atletik Conan Spor Kulübü Başkanlığı yapmaktayım. Çok sayıda Türkiye şampiyonu ve milli sporcu milli takımlara kazandırdım. 2012 yılında milli takım antrenörlüğü yaptım. Halen uluslararası hakem olarak faaliyet göstermekteyim. 30 yıl sonra kendi memleketim olan Adıyaman’dayım. Şu an Belediye Başkanımız Sayın Husrev Kutlu’ya nezaket ziyaretindeyim. Sayın Başkanımız beni çok samimi bir hava içerisinde karşıladı. Uygun görürlerse 30 yıllık bilgi ve birikimimle Adıyaman’a hizmet vermeye çalışacağım” dedi.

            Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise, ziyaretle ilgili memnuniyetini ifade ederek, milli takım antrenörü ve uluslararası hakem Nihat Söyler’e nezaketinden dolayı teşekkür etti. 

            Ziyaretin akabinde Söyler, Başkan Kutlu’ya bir plaket takdim ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

Editör: Adıyaman Haber