Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Dünya ve Avrupa Şampiyonası seçmelerine davet edilen Adıyaman Belediyesporlu güreşçiler ve antrenörler, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret etti.
Milli Sporcu Antrenörü Gökhan Çalğan, Gençler Türkiye 3.’sü Muhammet Fatih Çalğan, Okullar arası Türkiye 2.’si Veysel Saygı ile Yıldızlar Türkiye 5.’si Murat Bozca tarafından yapılan ziyarette konuşan ve Adıyaman Belediyesi olarak tüm spor dallarına imkanları dahilinde destek vermeye devam ettiklerini söyleyen Başkan Kılınç, bu desteklerle önemli başarılara imza atan milli sporcuları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seçmelerde gösterecekleri başarılı performansla Dünya ve Avrupa Şampiyonalarına katılacaklarına inandığım sporcularımız, daha sonrada bu şampiyonalarda gösterecekleri performansla ülkemizin ve Adıyaman’ımızın gururu olacak ve ay-yıldızlı bayrağımızı en güzel şekilde dalgalandıracaklardır. Buna inancımız tam” şeklinde konuştu.
Başarılı sporcular ise kendilerini ağırlayan ve her zaman destek olan Başkan Kılınç’a teşekkür ederek, Türkiye’yi ve Adıyaman’ı en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha