AK Parti Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, Adıyaman 1954 Spor Kulübü’nün düzenlediği birlik, beraberlik ve destek gecesi programına katıldı.
Konuşmasında Türkiye’nin yerli otomobil ile tarihi bir başarıya imza attığını ifade ederek başlayan Toprak, şu değerlendirmelerde bulundu:
“Bugün çok mutluyuz, gururluyuz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye’nin 60 yıllık rüyasının gerçeğe dönüşmesine şahitlik ediyoruz. Elhamdülillah. İnşallah 2022 yılında seri üretimimiz olacak. Bununla birlikte bütçemize yılda 50 milyar dolar katkısı olacak. Yapamaz dedikleri her şeyi yaptık. Bu başarı büyük ve güçlü Türkiye’nin başarısıdır. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.”
-‘Başkan Aybak Her Türlü Fedakârlığı Yapıyor’
Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Sait Aybak’ın Adıyaman 1954 Spor’u çok zor bir dönemde devraldığını ve her türlü fedakârlığı yaptığını ifadene eden Milletvekili Toprak, şöyle konuştu:
“Bu gün burada bizleri bir araya getiren Sait Aybak başkanımıza, bu birlik, beraberlik ve dayanışmaya sahip çıkan siz saygı değer hemşerilerime, bizleri bağrına basan çok değerli kardeşlerimize ve büyüklerime çok teşekkür ediyorum.  Yoluna emin adımlarla yürüyen Adıyaman 1954 Sporumuz ve Kahta 02 Sporumuz, hem takım olarak hem de teknik ekip olarak çok iyi yerde. Hemşerilerimizin desteğiyle daha güzel hedeflere ilerleyeceğinden hiç şüphemiz yok. Takımlarımıza desteklerinden ötürü Adıyaman Valisi Sayın Aykut Pekmez, Adıyaman Belediye Başkanı Sayın Süleyman Kılınç, Esenler Belediye Başkanı Sayın M. Tevfik Göksu, Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman Dursun’a teşekkür ediyorum. Bizde üstümüze düşen ne ise yapmaya hazırız. Teknik kadro ve futbolcu kardeşlerime, göstermiş oldukları bu başarılı dönem için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha