Adıyaman Belediyesinin Sportif, Kültürel ve sosyal etkinliklere önem vermesinden dolayı sevinç duyduklarını belirten MASDER Başkanı Mehmet Güneş, “Belediye başkanımız Hüsrev Kutlu başta olmak üzere, başkan yardımcısı Sait Kutlu ve Belediyemiz Kültür ve Sosyal işler müdürü İskender Korkut müdürüm ilimizdeki spor etkinliklerine ve sporculara imkanlar ölçüsünde gereken desteği vermekte. Verilen destekler sayesinde Belediyespor çatısı altında Belediyespor Hentbol Takımı ve İşitme Engelliler Futbol takımları bu sezon süper lige çıkarak ilimizi temsil etmeye başladılar. Süper ligde mücadele etmeleri bizleri mutlu etmektedir. Yine ilimizi Bal liginde temsil eden Adıyaman 1954 spora vermiş oldukları destek sayesinde bu sezon takımımız grubunda bitime iki hafta kalasıya şampiyonluğu elde etti.  Bunun yanı sıra farklı branşlarda Türkiye şampiyonu veya Milli forma şansı bulan sporcularımıza da destek vermekteler. MASDER ekibi olarak zaman zaman katıldığımız turnuvalarda da bizlere de imkanlar ölçüsünde destek olmaktalar. Bu vesileyle Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu’ya, başkan yardımcımız Sait Kutlu’ya ve Kültür ve Sosyal İşler müdürümüz İskender Korkut’a şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Kültür ve Sosyal işler müdürü İskender Korkut, “Belediye olarak Kültürel, Sosyal etkinliklerin yanı sıra sportif etkinliklere ve başarılı sporcularımıza da imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Masterler spor kulübü derneği kurulduğu günden bugüne başarılı etkinliklere imza atmakta. Zaman zaman il dışında güzel başarılar elde ettikleri gibi ilimizi en güzel şekilde temsil etmeleri bizleri mutlu etmekte. Bugünde bizlere nezaket ziyaretinde bulunup bir forma hediye ettiler. Dernek başkanı Mehmet Güneş başta olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret sonunda MASDER Spor kulübü derneği başkanı Mehmet Güneş ve yönetim kurulu üyeleri Kültür ve Sosyal işler müdürü İskender Korkut’a MASDER Spor kulübü derneği forması hediye etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha