KKTC Yıldırım Masterler derneği tarafından organize edilen turnuva maçları Gazimagusa’nın Akova Eray Vudalı Stadı’nda oynanacak. 

Türkiye’den Ege Üniversitesi  Çalışanları ve Adıyaman Mas-Der takımları yavru vatandan Yıldırım ve Maraş Masterleri  ile sahada mücadele ederken, diğer ülkelerde olduğu gibi KKTC ‘de de artış gösteren kanser hastalığına dikkat çekecekler.

İskele Belediyesinin destek vereceği  turnuvaya  sponsor kuruluşların yapacağı maddi bağışlar KKTC Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne aktarılarak ihtiyaç sahiplerinin tedavisinde kullanılacak.
Daha öncede yurtiçinde değişik illerde  ve yurtdışında birçok ülkede turnuvalara katıldıklarını belirten Adıyaman Masterler Derneği Başkanı Mehmet Güneş, bu kez farklı bir amaç için yola çıktıklarını söyledi. 
Mehmet Güneş, “Gazi Magosa’daki dörtlü turnuvada ilimizi ve ülkemizieniyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. 40 yaşından sonra spora gönül verenler olarak hem ülkemizde hemde KKTC’de ki yaşıtlarımıza spor yaparak ve de bazı sosyal yaralara parmak basarak örnek olacağımızı düşünüyorum. Bizi bu anlamlı turnuvaya davet eden Kıbrıslı kardeşlerimize ve  desteklerinden ötürü Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu’ya derneğimiz adına teşekkür ediyorum."dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha