Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Mahmut El Ensari Ali Dağı Mesire alanında yapılan yarışmada, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç A, genç erkekler B olmak üzere 6 kategoride yarışan öğrenciler, birincilik için birbirleri ile kıyasıya yarıştı.

Adıyaman Berkcanspor Kulübü sporcularından yıldız erkekler il birincisi Eyüphan Akalın, gençler kız kategorisinde 1. Özlem Sahan, 2.Hülya Yılmaz, 3. Rabia Işık, gençler erkeklerde Ahmet Torun 4. oldu.

Takım halinde genç kızlar ve genç erkekler birinci oldu.

Adıyaman Berkcanspor Kulübü Başkanı Hasan Berkcan, dereceye giren sporcu ve antrenör Adem Arpacı'yı kutladığını belirterek, başarılarının devamını diledi.

Berkcan, Türk sporunun gelişimine katkıda bulunma, sağlıklı sportif nesillerin yetişmesini sağlama, örnek sporcular yetiştirme misyonuyla hareket ediyoruz.  Bu amaçla her yıl yeni yetenekleri keşfetmek, futbol, atletizm ve diğer branşlara ilgi duyan gençlere fırsatlar sunuyoruz.  Amacımız öncelikle ahlaklı sporcular yetiştirip Türk sporuna kazandırmak." dedi. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha