Sakaryada, 14-22 Temmuzda düzenlenecek olan Türkiye Büyükler ve Gençler Kick Boks Şampiyonasında Adıyaman’dan 6 sporcu şampiyonluk için mücadele edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Türkiye Kick Boks Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan müsabakalara Adıyaman’ı temsilen 6 sporcu ile katılım sağlanacağını söyledi.

Kick Boks branşında Adıyaman’ın önemli şampiyonluklar elde ettiğine dikkat çeken Bağcı, ”Adıyamanlı gençlerimiz arasından çok yetenekli sporcular yetiştiriyoruz. Gelecekte olimpiyat şampiyonalarına katılacak sporcular yetiştirebilmek için gayret sarf eden tüm antrenörlerimize kurumum adına teşekkür ederim. Özellikle yaz spor okullarının genç yetenekleri keşfetmek adına çok önemsiyoruz. Adıyaman’ın gelecekte yıldızı parlayan sporcularla adından sıkça söz ettirebilmesi için gayretle çalışıyoruz. Ben Sakarya’da düzenlenecek olan Türkiye Büyükler ve Gençler Kick Boks Şampiyonasına katılacak olan sporcularımıza ve antrenörümüze başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber