Adıyaman Masterler spor kulübü derneğinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren başkan Musa Yıldırım; “İlimizde uzun yıllar farklı kulüplerde top koşturan değerli ağabeylerimizin, arkadaşlarımızın ilerlemiş yaşlarına rağmen spordan kopmayarak dernek çatısı altında faaliyet göstermeleri, spor yapmaları, futbol oynamaları bizleri çok mutlu ediyor. Okumanın olduğu gibi sporun da yaşı yoktur. Bu vesileyle Mehmet Güneş başkanımız olmak üzere Masterler spor kulübü çatısı altında mücadele eden bütün sporcu arkadaşlarımıza başarılar diliyor, bundan sonraki etkinliklerinde başarılar diliyorum” dedi.
HEDEFİMİZ 3. LİGE YÜKSELMEK 
Adıyaman’ın il olarak çok daha iyi liglerde mücadele eden takımlara sahip olması gerektiğini belirten başkan Yıldırım; “Kahtaspor olarak sezon başından bu yana çok iyi bir mücadele ederek bu günlere geldik. Grubumuzda ilimizin diğer takımı Adıyaman 1954 spor ile şampiyonluk yolunda sezonun ilk yarısında tatlı bir rekabetin içinde olduk. Ortaya koymuş olduğumuz performans sayesinde sadece Kahta halkının değil, bütün Adıyaman’ın sevgisini kazandığımıza inanıyorum. Takım olarak ilk yarıyı çok iyi bir yerde bitirdik. Ara kamp dönemini en iyi şekilde tamamlayıp, kadromuza yeni kattığımız arkadaşlarımızla sezon sonunda şampiyonluğu göğüslemek istiyoruz.” Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MAS-DER Başkanı Mehmet Güneş; “İlimizi BAL Liginde temsil eden iki takımdan birisi olan Kahta spor sezon başından bu yana çok iyi bir performans sergileyerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Büyük fedakarlıklar yaparak takımı bu günlere getiren Kulüp başkanı Musa Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha