8 Nisan 2017 Cumartesi günü saat: 15.00 da Adıyaman Atatürk Stadında oynana maçta İlk yarısı tamamen Kahtasporun kontrolünde geçen maçta, İl Özel İdare spor hiçbir varlık gösteremedi. Nitekim karşılaşmanın 32. dakikasında Kahtasporun kazandığı penaltıyı göle çeviren Adem, karşılaşmanın skorunu da tayin etti.
      İkinci yarı İl Özel İdarenin az da olsa atak oynayacağını düşünen seyirciler hayal kırıklığına uğradı. Bunda Kahta 1978 takımının defasında oynayan Burak Diş'in kesici özelliği, durması gereken yerlerde olması, İl Özel idarenin ataklarını olgunlaşmadan bitirdi. Burak'ın maç içerisinde ve maç sonunda da sakin duruşu ve arkadaşlarını olaylardan uzak tutmaya çalışması önümüzdeki haftalarda oynanacak maçlarda Kahta'nın eksik oyuncuyla maçlara çıkmasını da engelledi.
     Yıllardır Kahtaspor'un en büyük handikabı mental yönden maçlara hazırlanamaması, karşı oyuncu ve taraftarlarının tahriklerine çabuk kapılmaları,  halkın beklediği şampiyonluğu getirmedi. Temennimiz önümüzdeki günlerde Kahtaspor hak ettiği yerlere gelir. Kahta halkının buna gerçekten ihtiyacı var.

haber:Adıyamanlılar.net

Editör: Adıyaman Haber