TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kahta 02 Spor, kendi evinde Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

Kahta Atatürk Stadı’nda Kovid-19 tedbirleri kapsamında oynanan müsabakanın ilk yarısından itibaren daha atak oynamaya başlayan Kahta 02 Spor, 29. dakikada Mehmet Doğan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Kahta 02 Spor, ikinci golü ararken karşılaşmanın 43. dakikasında Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.’nin kazandığı penaltıyı İlhan Aslanoğlu ile gole çevirmesiyle ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla geçerken, maçın sonlarına doğru her iki taraf da ataklarını sıklaştırdı. İki taraf da aradığı golü bulamayınca hakemin son düdüğü çalması ile birlikte kazanan çıkmadı ve her iki taraf da birer puan alarak puanları paylaştı.

Öte yandan karşılaşmayı izlemeye gelen Kahta Kaymakamı Abdil Koç, her iki kulübün yöneticilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Kahta 02 Spor: Burak Onur, Salih Can Yener, Serdar Aşuk, Caner Çolak, İsmail Palta, Ahmet Tuna Akıl, Halil Akhan, Mehmet Berber, İbrahim Akyüz, Mehmet Doğan ve Barış Kılıç.

Yedekler: Vedat Büyükgöl, Osman Çağlar Uç, Hakan Akman, Erkan Nazlı, Muhammed Bilal Barman, Musa Buğrahan Kavaklı ve Gökhan Çamur.

Teknik Sorumlu: Mustafa Ceviz.

Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.: Ramazan Evren Üstündağ, Özkan Zileli, Yunus Yaşar, İlhan Aslanoğlu, Yasir Akan, Ömer Karancı, Selim Dedekoç, İsmail Baran Karakoç, Tayfun Yanar, Enes Yılmaz ve Erçağ Evirgen.

Yedekler: Furkan Uysal, Ertuğrul Eramil, Koray Koçaslan, Çağrı Kolcan, Oğuzhan Acar, Oktay Eramil ve Osman Hanoğlu.

Teknik Sorumlu: Enver Şen.

Hakemler: Murat Türkoğlu, Volkan Kaan Topal, Erdem Tanış ve Göktan Demeli.

Goller: Mehmet Doğan (Dakika 29 - Kahta 02 Spor), İlhan Aslanoğlu (Dakika 43 Pen. - Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.).

Sarı Kartlar: Serdar Aşuk ve Ahmet Tuna Akıl (Kahta 02 Spor), Oğuzhan Acar ve İsmail Baran Karakoç (Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.).

Kaynak : PHA
Kaynak: pha