TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kahta 02 Spor, kendi evinde İskenderun Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı.

Kahta Atatürk Stadı'nda Covid-19 tedbirleri kapsamında oynanan müsabakanın ilk yarısında daha atak oynayan Kahta 02 Spor, aradığı golü 27. dakikada Barış Kılıç ile buldu. Böylece müsabakanın ilk yarısı Kahta 02 Spor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda orta saha mücadelesi ile geçen müsabakada İskenderun Futbol Kulübü 70. dakikada Burak Temir ile beraberliği sağladı. Golden sonra ataklarını arttıran konuk ekip, 86. dakikada penaltı kazanarak Oğuzhan Erdoğan ile üstünlüğü ele geçirerek durumu 2-1 yaptı.

Penaltı öncesi Kahta 02 Sporlu Mehmet Doğan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Golden sonra atak oynayan Kahta 02 Spor beraberlik golünü 89. dakikada Fahri Eren Pamuk ile serbest vuruştan buldu. Böylece skor 2-2 oldu.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Fahri Eren Pamuk kırmız kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. Duruma itiraz eden yedek oyunculardan Serdar Aşuk da hakem tarafından kırmız kart gördü. Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka 2-2 berabere tamamlandı. Böylece her iki takım da birer puan alarak puanları paylaşmış oldu. Öte yandan maçı izlemeye gelen Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve Kahta Kaymakamı Abdil Koç ise, maç sonunda Kahta 02 Spor Başkanı Musa Yıldırım başta olmak üzere teknik ekip ve futbolcuları tebrik etti.

Kahta 02 Spor: Burak Onur, Osman Çağlar Uç, Caner Çolak, Hakan Akman, İsmail Palta, Salih Sarıkaya, Muhammed Şiyar Eroğlu, Mehmet Berber, İbrahim Akyüz, Mehmet Doğan ve Barış Kılıç.

Yedekler: Timur Çakıloğulları, Salih Can Yener, Serdar Aşuk, Ömürcan Karaca, Fahri Eren Pamuk, İsmail Karakaş ve Ali Tayfun Akbey.

Teknik Sorumlu: Mustafa Ceviz.

İskenderun Futbol Kulübü: Ramazan Haklı, Dede Çelik, Ahmet Buğrahan Tuncay, Uğur Uğur, Buğra Temel, Mutlu İlengöz, Emre Hasan Balcı, Oğuzhan Erdoğan, Yüksel Kayaalp, Murat Şimşek ve Sefa Aktepe.

Yedekler: Onur Muhammet Parlar, Engin Berk Nebioğlu, Tolga Cevher, Fadıl Kocaoğlu, Furkan Demir, Burak Temir ve Ömer Turan.

Teknik Sorumlu: Can Güven.

Hakemler: Ömer Kocabey, Kağan Yıldızlar, Enes Seymen ve Kadir Yılmaz.

Sarı Kartlar: Mehmet Doğan (Kahta 02 Spor), Caner Çolak (Kahta 02 Spor), Fahri Eren Pamuk (Kahta 02 Spor), Dede Çelik (İskenderun Futbol Kulübü), Buğra Temel (İskenderun Futbol Kulübü)

Kırmızı Kartlar: Mehmet Doğan (Kahta 02 Spor), Caner Çolak (Kahta 02 Spor), Serdar Aşuk (Kahta 02 Spor).

Goller: Barış Kılıç (Dakika 27), Burak Temir (Dakika 70), Oğuzhan Erdoğan (Dakika 86 Penaltı) ve Fahri Eren Pamuk (Dakika 89)

Kaynak : PHA

Kaynak: pha