TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kahta 02 Spor, deplasmanda Ağrı 1970 Spor ile oynayacağı müsabakadan bir gün önce, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden izin alarak bir saatlik ter idmanını gerçekleştireceği Ağrı Stadyumu’nda iken iddiaya göre Ağrı 1970 Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım tarafından konuk ekibe saldırı gerçekleştirdiği iddia edildi.

"Ağrı1970 Spor Başkanı Mehmet Yıldırım’ı istifaya davet ediyorum"

Kahta 02 Spor futbolcularına yapılan saldırıyı kınayan Kahta 02 Spor Kulübü Başkanı Musa Yıldırım, futbolda şiddet dilini kınadığını belirterek, Ağrı 1970 Spor’un yönetici ve futbolcularını sağduyuya davet etti.

Başkan Yıldırım, açıklamasına şöyle devam etti:

"Bugün Kahta 02 Spor kulübümüz Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden izin alarak bir saatlik ter idmanını gerçekleştireceği Ağrı Stadyumu’nda iken Ağrı 1970 Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım tarafından sportif direktörümüze saldırı gerçekleştirilmiştir. Bu saldırının akabinde Mehmet Yıldırım’ın yandaşları tarafından kulüp yöneticilerimiz ve futbolcularımız saldırıya uğrayarak darp edilmiştir. Futbolda şiddet dilini kınıyor, Ağrı 1970 Spor’u sağduyuya davet ediyorum. Futbolda fair-play kurallarına hiç uygun olmayan ve ev sahibi olma adabına uymayan bu hadiseyi tüm futbol kamuoyunun yorumuna bırakarak; kulübümüze çirkin bir saldırıda bulunan Ağrı1970 Spor’un başkanı Mehmet Yıldırım’ı istifaya davet ediyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha