Adıyaman'ın ilçesi Kahta Atatürk Stadyumunda Kovid-19 tedbirleri sebebiyle seyircisiz oynanan karşılaşma öncesi eski başbakan ve Anavatan Partisi Genel Başkanı Mesut Yılmaz ile İzmir’de yaşanan deprem sonrası vefat eden vatandaşların anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 

Kahta Atatürk Stadyumunda saat 13.00’da başlayan müsabakanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıya daha atak bir futbolla başlayan Kahta 02 Spor, 59.’uncu dakikada Ahmet Tuna’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Çekişmeli ve zorlu geçen müsabakanın sonunda Kahta 02 Spor, 3 puanı tek golle almasını bildi. Müsabaka sonrası futbolcular sevinçlerini teknik heyet ve yönetimle paylaştı.

Kahta 02 Spor: Burak Onur, Caner Çolak, Fahri Eren Pamuk, İsmail Palta, Salih Sarıkaya, Ahmet Tuna Akıl, Erdi Taşkent, Mehmet Berber, İbrahim Akyüz, Barış Kılıç ve Ali Tayfun Akbey.

Teknik Sorumlu: Erhan Koç

Karaman Belediyespor: Onur Bulut, Ahmet Ayhan, Onur Kara, Muzaffer İlhan, Ali Sinan Gayla, Hasan Çavdar, Coşkun Kılıç, Çağatay Polatdemir, Ahmet Gökbayrak, Hamit Kurt ve Emre Erol.

Teknik Sorumlu: Mehmet Erol

Hakemler: Tolga Sancak, Ali Rıza Öztürk, Ertan Demirci ve Erol Çetin

Kaynak : PHA

Kaynak: pha