Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kapalı spor salonunda yarışmalara hazırlanan Judocular, Türkiye kuşak güreşi finallerinde Adıyaman’ı Çanakkale’de temsil edecek.

Yarışma hakkında bilgi veren  Judo Antrenörü Mustafa Tacettin Pektaş, “Çalışmalarımız hafta 6 günü devam ediyor. Pazartesi, Cumartesine kadar haftanın 6 günü antrenman yapıyoruz. Her gün saat 15.00’da başlıyoruz. Antrenmanlarımız aralıksız devam ediyor. 4-6 Mayıs’ta Konya’da yapılacak 1’nci etap müsabakalarına Adıyaman takım olarak birinci olduk. Finallere katılmaya hak kazandık. 2-3 Temmuz da Çanakkale’de yapılacak olan. Türkiye kuşak güreşi final olarak Adıyaman ekibi olarak katılacağız. Yarışma katılacağımız gün içerisinde Konya’da aldığımız başarı aynısını Çanakkale’de alacağımıza inanıyoruz. 9 sporcu ile katılacağız. Konya’daki yarışmaya 11 sporcu ile katıldık. 9 sporcu derece yaptı takim halinde birinci olduk. Finalleri ilimizde en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Judo Sporcusu Ayhan Arıca ise “Antrenörümüz, hocamız Tacettin Pektaş kontrolünde yarışmalara hazırlanıyoruz. Onunda sayesinde bu başarı elde ettik. Finallere çıkmaya hak kazandık. Finallerde aynı başarı göstereceğimize inanıyorum ve Tacettin hocama teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha