Adıyaman’da yıllardır genç vatandaşları beden eğitimi Spor meslek Yüksekokuluna, Polis Meslek Yüksek okullarına ve spor liselerine hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmeni ve Adıyaman İlim Kültür Spor Kulübü Derneği Başkanı Ayhan Tekin, 7 yılda 500 öğrencin  hedefe ulaşmasına vesile olmanın mutluluğunu yaşadığını ve Vali Mahmut Demirtaş’a ilde gençlere yönelik gerçekleştiriği yatırımlardan dolayı da teşekkür etti.

Adıyaman yeni Hükümet konağını ziyaret eden Eğitimci dernek başkanı Ayhan Tekin, Vali Mahmut Demirtaş’ın Adıyaman için büyük bir şans olduğunun altını çizerek, hükümet binası, Beşpınar projesi, mesire alanları, derslikler, sağlık ve eğitim alanında yapılan hizmetlerden dolayı Vali Demirtaş’a gençler adına teşekkür etti.

Tekin, şöyle konuştu:

“ Öncelikle İlim Kültür ve Spor Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak bütün Adıyamanlı kardeşlerimi ve değerli büyüklerimi saygıyla selamlıyorum. Adıyaman İlim Kültür Ve Spor Derneğinin amacı bölgemizde yaşayan Adıyamanlı gençleri bir çatı altına toplamak, sorunlarına çözüm bulmak ve bu güne kadar yarım yada yanlış anlatılan Adıyaman kültürünü, tam anlamıyla kamuoyuna anlatmak ve de kültürünü yaşatmaktır. Bu kapsamda Adıyaman’ımıza çok güzel ve önemli hizmetlerde bulunan Valimiz Mahmut Demirtaş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber