İlk kez başarı elde ederek 2 lige terfi etmeyi başaran Adıyamanlı Hokey takımı Sporcuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcıyı ziyaret ederek başarı hikâyelerini anlattılar.
Daha önce antrenmanlarını sokakta yaptıklarını belirten Adıyaman Hokey İl Temsilcisi Hasan Özekşi, “il Müdürümüz Seyit Ahmet Bağcı’nın bizlere büyük destekleri oldu” dedi.
Adıyamanlı gençlere Hokey malzemeleri ve antrenmanları için yer tahsisi yapan İl Müdürü Bağcı’ya teşekkür eden Hokey İl Temsilcisi Hasan Özekşi, Adıyaman’da yeni bir spor dalı olan Hakey’in gelişmesi için tüm imkanlarını seferber ederek, gerek maddi gerekse manevi anlamda desteklerini esirgemeyen İl Müdürlüğümüz sayesinde bizler genç sporcularımızla birlikte aralıksız bir şekilde çalışarak bu başarıyı elde ettik. Aldığımız kupada İlimize armağan olsun” diye konuştu.
Adıyaman’da ilk kez kurulan Hokey Takımı Spor tesislerinde çalışmalarını sürdürürken  gelecekte büyük başarılara imza attığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyaman’da tüm spor dallarında faaliyet gösterebilmek için çalışmaların sürdüğünü söyledi.
Bağcı,” Bizler tüm tesislerimizde özellikle farklı branşlarda sporcular yetiştirebilmek için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Artık Adıyamanlı gençlerimiz Hokey ’de hünerlerini büyük bir başarı ile sergiliyor. Amasya ilinde yapılan müsabakalarda ilimizi temsil eden Ali Ege Spor Kulübü 8 Hokeytakımı içerisinde 2.cilik elde ederek 16 Yaş Altı 2.Liğ Yükselme müsabakasında terfi etmeyi başarmıştır. Ben tüm sporcularımızı ve antrenörümüzü elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyor, tebrik ediyorum” dedi.
Adıyamanlı Hokeyciler daha sonra elde ettikleri başarıları getirdikleri kupa ile il müdürlüğünde çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile ölümsüzleştirdi.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber