Alanya ilinde 21 - 26 Mart tarihleri arasında yapılan Hokey 1. Lige yükselme müsabakasına katılan Hokey takımı Büyük Erkekler, şampiyon olarak Hokey de 1. Lige yükseldi.

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, yaptığı açıklamada, sporcu ve antrenörleri kutlayarak şunları ifade etti:

"Türkiye şampiyonluğu elde ederek Hokey 1. lige yükselerek gelecekte daha büyük başarılara imza atacağınızı hepimize gösterdiniz. Bu büyük başarının ardından kendinize yeni hedefler koyacağınıza inanıyorum. Büyükler kategorisinde Çim Hokeyi Süper Lig’de Adıyamanlı sporcuları görmek hepimizi mutlu edecektir.  Ayrıca bir diğer hokey takımımız U16 1.Lig Hokey liginde mücadele etmeye devam ediyor. Ben gösterdiğiniz başarılardan dolayı antrenörümüzü ve sizleri gönülden kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”

Adıyaman’da Milli takım kampına davet edilen sporcuların yetiştiğine dikkat çeken Keleş, “23-31 Mart tarihleri arasında Alanya'da yapılan U19 - A Milli Erkekler Aday Kadro 1. Hazırlık Kampına Yusuf Ersin Yılmaz, Süleyman Dağ, Cebrail Avcı ve Halil Yavuz ilimizi başarıyla temsil etmiştir. Bizler tüm tesislerimizde özellikle farklı branşlarda sporcular yetiştirebilmek için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Artık Adıyamanlı gençlerimiz hokey de hünerlerini büyük bir başarı ile sergiliyor.” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha