Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan yüzme antrenörleri tarafından 12 ilkokul ve 3 anaokulundan toplam 300 öğrencinin yüzme eğitim faaliyetine katıldığını söyledi.

Projenin öğrenciler tarafından büyük bir ilgi gördüğüne dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş,”12 hafta süren projede yüzme bilmeyen öğrenciler yüzme öğrenirken,  yüzme branşında başarılı ve yetenekli olan öğrencilerden gelecek vaat eden 20 sporcu da öğrenciler arasından seçildi. Bu çocuklarımızın gelecekte daha başarılı sporcular olmaları için yüzme eğitimlerine destek olacağız. Proje kapsamında yüzme eğitimi alan tüm öğrencilerimize, antrenörlerimize, okullarımıza ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederim” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Fikret Keleş, Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya,, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Veliler ve öğrencilerin katıldığı kapanış töreninde sporculara protokol tarafından katılım belgesi ve kitap dağıtıldı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha