Açılış törenine TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı Nevzat Teker, Adıyaman İl Hakem Kurulu Başkanı İsmet Gülbağlar, Gözlemciler ve hakemler katıldı.

TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı Nevzat Teker,"2017-2018 Sezonu Hakem ve spor camiasına hayırlı uğurlu olsun. İlimizde 27 il hakemi, 8 Bölgesel,  1 Ulusal Yardımcı ve 4 tane de aday hakemimiz olmak üzere toplam 40 hakem arkadaşımız göreve hazır. Bunun yanı sıra 12 İl 3’te bölgesel olmak üzere 15 gözlemci arkadaşımız göreve hazırlar. Dernek olarak sezon öncesi her türlü hazırlıklarımızı tamamlayıp bugün yapmış olduğumuz açılış töreniyle sezona başladık. Allah yardımcımız olsun. Sakatlıklardan, kazadan ve beladan uzak, başarılı bir sezon diliyorum. Bugün bizlerle birlikte olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum"dedi.

Dernek olarak yeni bir sezonu daha açmanın sevincini yaşadıklarını belirten Adıyaman İl Hakem Kurulu Başkanı İsmet Gülbağlar; “Dernek olarak gerek hakemlerimiz gerekse de gözlemci arkadaşlarımız yeni sezonda görev yapmak üzere hazırlar. Dernek bünyemizdeki 36 hakemimiz, 15 gözlemcimiz görev kendi kategorilerinde görev beklerken, 4 yeni aday hakemimiz ise hakem olmak adına ellerinden geleni yapacaklar. Bu vesileyle il içinde ve il dışında görev alacak olan hakemlerimize, gözlemcilerimize ve sporcu kardeşlerimize sakatlıklardan uzak, başarılı bir sezon diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından yeni sezon pastası kesen hakem ve gözlemciler yeni sezona merhaba dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha