TFF 3. Ligi 4. Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954spor’da taraftarlar ‘Bilet Al, Takımına Sahip Çık’ kampanyası başlattılar. Başlatılan bu kampanya ile Ülkemizde ve Dünyada Yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle maçların seyircisiz oynanması kulübün en büyük destek noktası olan bilet satışları yapılmamakta idi. Taraftar grupları 15.000 hatıra bilet satışı yaparak kulübe büyük bir maddi gelir sağlanmayı hedeflemektedirler.

Adıyaman 1954 spor taraftar gruplarının başlattığı bu kampanyaya en büyük destek MSG Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Gürsoy’dan geldi. Gürsoy, taraftarların bu anlamlı çağrısına sessiz kalmayarak başlatılan kampanyadan 1000 adet hatıra bileti alarak, şampiyonluk yolunda ilerleyen Adıyaman 1954 spor’a maddi destek sağladı.

MSG Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Sadık Gürsoy yaptığı açıklamada; “Öncelikle taraftar gruplarımızın başlatmış olduğu bu anlamlı kampanyaya kamuoyu önünde kendilerine teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bizler de bir Adıyaman sevdalısı bir Adıyaman spor severek olarak bu çağrıya sessiz kalmayarak bir miktar hatıra bileti satın aldık. Burada ki amacımız hem takımımıza ufakta olsa bir destek sağlamak hem de bu hatıra biletini almak isteyip te alamayan genç kardeşlerimizin adına bir destek te bulunmaktır. Ben bir kez daha bu kampanyaya öncelik eden Adıyaman 1954 spor taraftar gruplarına teşekkür ediyor ve Adıyaman 1954 sporumuz şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.”Dedi.

Editör: Adıyaman Haber