Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen Genç Erkekler Grekoromen Grup Yarışmaları Müsabakaları Cumhuriyet Spor Salonunda devam ediyor.
01 – 03 Nisan 2015 tarihleri arasında 17 – 18 yaş grubu Genç Erkekler Güreş Grup Müsabakalarına Adana, Adıyaman, Aksaray, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Malatya, Mersin, Niğde, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinden 194 sporcu, 60 antrenör ve idareci olmak üzere toplam 254 sporcu katılarak mücadele ediyor.
Adıyaman’da spor anlamında büyük organizasyonların gerçekleştirildiğine dikkat çeken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, “Gerek Bölgesel gerekse Ulusal organizasyonlara ev sahipliği yaparak ilimizin spor alanındaki yerini her geçen gün biraz daha güçlendiriyoruz. Çünkü Adıyamanlı gençlerin spora yoğun bir ilgisi var. Gerçekleştirilen her farklı spor organizasyonu ile sporcularımız profesyonel olmak yolunda daha azimli bir çalışma temposu içerisine giriyor. Bu hafta ilimizde 3 gün sürecek olan ve büyük bir çekişme ile devam eden Güreş Müsabakalarına katılan tüm illerimizin sporcularına başarılar diliyorum” dedi.
İl Müdürü Bağcı, devam eden güreş grup müsabakalarının 2. gününde kilolarında ilk dörde giren illere, okullara ve sporculara madalya ve başarı belgelerini takdim ederek Türkiye Güreş Şampiyonasında başarılar diledi.
BHA

Editör: Adıyaman Haber