Altın madalya alan Rabia Berk ve Kadir Kılınç, Gap Görme Engeliler Spor Kulübü Başkanı Yasin Berk, Kent Konseyi Engeliler Meclisi Başkanı Mehmet Tunç ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş'i ziyaret ederek yaşadıkları mutluluğu paylaştı.

Gap Görme Engeliler Spor Kulübü Başkanı Yasin Berk, ”Bizlere spor yapabilme adına her türlü imkânı sağlayan sayın Keleş’e teşekkür ederiz. Ben sporcularımızın gelecekte daha iyi başarılarla ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş de elde edilen başarıyla gururlandıklarını belirtti. Keleş, "Normal sporcularımızın gösterdiği performansı görme engelli sporcularımızın da başarısı bizleri gururlandırıyor. İl Müdürlüğü olarak tesislerimizde spor eğitimi alan tüm engelli sporcularımızın gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Türkiye şampiyonu alan görme engelli sporcularımızı gönülden kutluyorum. Sporcumuzu yetiştiren antrenörüne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha