Kahta 02 Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Çelebi, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Kahta 02 Spor AR-GE Birimi’nin girişimleri ve başvuruları sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kulübe 170 bin 573 liralık proje desteği sağlandığını ifade etti.

Kahta 02 Spor'un yeni kurulan yönetim kurulu ile çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü  ve emin adımlarla ilerlediğini aktaran Çelebi, şu ifadeleri kullandı:

"Kulüp Başkanımız Sayın Musa Yıldırım'ın ilçemizde başlattığı spor seferberliği dalga dalga büyürken kulübümüze yapılan maddi ve manevi destekler yükümüzü daha da hafifletmektedir. Bu kapsamda kulübümüzün AR-GE Birimi’nin girişimleri ve başvurusu sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından alt yapı çalışmalarında kullanılmak üzere Kahta 02 Spor’a 170 bin 573 liralık  proje desteği sağlandı. Proje desteğinin kulübümüze sağlanmasında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Sayın Ahmet Aydın'a, AK Parti Kahta İlçe Başkanımız Sayın Bedir Yeni'ye ve AR-GE birimimize teşekkür ederiz.” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha