Adıyaman Altınşehir Mansur Yardımcı stadında başlatılan yaz spor okuluna sporcular yoğun ilgi gösterdi. 
Adıyaman’da yaşayan miniklerin, sporla kaynaşması ve geleceğin yıldızlarının yetiştirilmesi amacıyla Adıyaman Gençlerbirliğispor’un başladığı futbol okulu ilk çalışmalar başladı. 
Altınşehir Mansur Yardımcı stadında düz koşu top taktidi gösterildi.  Aileler ise çocukların heyecanla izlediler. Daha sonra alt yapı hocalarından Mehmet Güneş, Zeki Turhal ve Deniz Yaşar yetenekli futbolcuları denemek için futbol maçı yaptırdı.  Futbolcular ise hocanın gözüne girmek için sahada tüm hünerlerin gösterdiler.  
Konu hakkında bilgi veren Adıyaman Gençlerbirliğispor Başkanı ve Teknik Direktörü Serdar Yılmaz, "Adıyaman Gençlerbirliğispor’da futbol oynamak ayrıcalıktır.  Çünkü burada yetişen geleceğin futbolcuları önce alt yapıda iyice pişiriyoruz.  Daha sonra futbol oynamasını gözlüyoruz.  Şimdi gözlediğimiz gibi gelecekten başarılı futbolcular var.  Özellikle 2000 ve 2001 doğumlu futbolcular gelecek için umut veriyor’’  dedi. Adıyaman Gençlerbirliğispor Başkanı ve Teknik direktörü Serdar Yılmaz ayrıca, sadece spor değil sosyal amaçlı etkinliklere önderlik ederek örnek olmaya çalışacaklarının altını çizerken, "Çocuklarınızı bizim kulübümüze teslim ederken hiçbir endişeye kapılmayın. Gönül rahatlığı ile bize emanet edin" dedi. 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha