İkinci Ligde mücadele ettiği dönemde Uşakspor’da profesyonelliğe adım atan tecrübeli stoper Burhan Varol, Adıyaman GAP Spora transfer oldu.

Yaptığı transferlerle gücüne güç katan Adıyaman Gapspor son olarak stoper mevkiinde oynayan Burhan Varol’u renklerine bağladı.
Takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını belirten Gapspor Yönetim Kurulu üyesi Ali Özsayın, “Sezon başında kulüp olarak bir hedef koymuştuk ve bu hedefe adım adım gidiyoruz. Grubumuzda namağlup bir şekilde lider olarak yolumuza devam ediyoruz. Sezon sonunda grubumuzda şampiyon olup, BAL Ligine yükselmek için mücadele edeceğimiz için takımda ihtiyaç duyduğumuz mevkilere transferler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bugünde stoper mevkiinde oynayan Burhan kardeşimiz aramıza katıldı. Hayırlı uğurlu olsun. Burhan kardeşimiz ikinci ligde mücadele ettiği dönemde Uşak sporda profesyonelliğe adım atmış, gerek ikinci lig, gerek üçüncü lig gerekse BAL Ligi tecrübesi olan bir kardeşimiz. Kendisi bundan böyle Gapspor’un başarısı için mücadele edecektir. Kendisine sakatlıklardan uzak başarılı bir sezon diliyorum” dedi.
Adıyaman’da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten tecrübeli stoper Burhan Varol, “Uşakspor’da profesyonel oldum. İkinci ligde iki sezon oynadım. Takım üçüncü lige düştüğü sezonda da takımda yer aldım. Daha sonra Bal Liginde mücadele eden Burdur Şekerspor, Uşak Sportif, Bartınspor, Konya Karapınarspor ve Sinopspor formalarını giydim. Adıyaman Gapspor’dan teklif aldım. Ciddi hedefleri olan bu takımın teklifini kabul ettim. Adıyaman’da çok iyi bir ortam var. Takım Amatör kümede mücadele etmesine rağmen çok iyi bir ekip oluşturulmuş. Takım arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapıp öncelikle bulunduğumuz kümede şampiyon olup, takımı BAL ligine çıkarmaktır. Bu vesileyle bana bu fırsatı veren kulüp başkanımız Hüseyin Koç’a ve Kulüp yöneticimiz Ali Özsayın’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BHA

Editör: Adıyaman Haber