Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Yıldız Kızlar ve Erkekler Futsal müsabakaları sona erdi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından birlikte organize edilen 2014 – 2015 Eğitim ve Öğretim yılı Yıldız Kızlar ve Erkekler Futsal İl Birinciliği müsabakaları oynanan final maçlarıyla sona erdi.
05 Ocak’ta başlayıp 18 Şubat tarihinde sona eren Futsal İl birinciliği müsabakalarında Yıldız Kızlar kategorisinde 6, Yıldız Erkekler kategorisinde ise 17 takım olmak üzere toplam 23 takımın mücadele etti. Müsabakalar sonrasında Adıyaman Belediye Spor Salonunda oynanan Yıldız Kızlar Futsal Müsabakasında Birinciliği 75 Yıl Yatılı Bölge Orta Okulu, ikinciliği Özel Pi Orta Okulu üçüncülüğü ise Toki Akşemsettin Orta Okulu elde etti.

Yıldız Erkekler Futsal Müsabakalarında Birinciliği Şambayat Merkez Orta Okulu İkinciliği Malazgirt Orta Okulu Üçüncülüğü ise Mehmet Akif Orta Okulu elde etti.

Final Maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren okullara ödülleri törenle verildi. Futsal turnuvası maçlarına, okul öğrencileri büyük ilgi gösterirken, maçlar oldukça renkli görüntülere sahne oldu.
Final maçının ardından dereceye giren okullara kupaları ve madalyaları takdim edildi.

BHA

Editör: Adıyaman Haber