Büyük çekişmelere sahne olan müsabakalarda derece yaparak madalyalarını alan sporcuların mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Gölbaşı Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde iki gün süren müsabakalara Türkiye’nin farklı illerinden yaklaşık 30 sporcu katıldı.

Adıyaman’ın yine çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Türkiye Eskrim U12 Flöre Açık Turnuvasına katılan erkek ve bayan eskrim sporcularını, hakem ve idarecilerini misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Keleş, şu ifadelere yer verdi:

"Gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar ve müsabakalarda farklı illerden gelen sporcular madalya için mücadele ederken sadece spor organizasyonu yapmıyoruz. Aynı zamanda spor turizmi kapsamında ilimizin tanıtımına da önemli bir katkı sağlıyoruz. Sporcularımız iki gün müsabakalara katılıp boş zamanlarımda Şehrimizin tarihi ve turistik yerlerini gezme imkanı da buldular. Bizler ev sahipliği yaptığımız tüm organizasyonlarda misafir ettiğimiz takımlarımızın en iyi şekilde zaman geçirmesi için gayret gösteriyoruz. Keyifli bir rekabet ortamında tamamlanan müsabakalar sonrasında madalyalarını alan tüm sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."

Müsabakada dereceye giren sporculara madalyalarını Spor Hizmetleri Müdürü Zeynal Abidin Deneri ,Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) Başkan Vekili Ahmet Hakan Hayber, ve Besni Gençlik Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel takdim etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha