Elit Spor Kulübü Eğitmeni Halil Çoban, kulüp sporcularının başarısıyla mutlu olduklarını belirterek, Yaşar Aslan’ın 5 yıldır kulüp sporcusu olduğunu, küçük yaşına rağmen istekli ve becerikli bir sporcu olduğunu kaydetti.

Küçük sporcunun, antrenmanlarını aksatmadan düzenli bir şekilde yaptığını, kendisine söylenenleri en iyi şekilde yapmaya çalıştığını ve bu disiplinli çalışmasının kendisini her geçen gün geliştirdiğini ve katılmış olduğu müsabakalarda başarı elde etmeye başladığını vurgulayan Çoban, şöyle devam etti:

“Son 2 yıl içerisinde il geneli yapılan şampiyonalarda kategorisinde birincilikler elde ederek madalyaları bir bir toplamaya başladı. Spor sayesinde kardeşimiz fiziksel gelişim sağlarken sporda yakalamış olduğu başarıyı aynı şekilde derslerinde de göstermeye başladı. Kendisini tebrik ediyorum. Elit Spor merkezi olarak amacımız genç yetenekleri ilimiz ve Türk sporuna kazandırmaktır. Yaşar kardeşimize bundan sonraki spor yaşamında başarılar diliyorum.”

Baba Necmettin Aslan ise sporun her dalının güzel olduğunu ve ailelerin çocuklarını becerilerine göre spora yönlendirmesi tavsiyesinde bulundu.

Aslan, “Kendimde sağlıklı yaşam için sürekli spor yapan birisiyim. Oğlum Yaşar 5 yaşında Kick Boks sporuna başladı. Antrenör Haluk Erdoğan ve Elit Spor kulübü çatısı altında Halil Çoban hocamızın nezaretinde 5 yıldır Kick Boks yapıyor. Şu ana kadar il geneli düzenlenen müsabakalarda bir kısım derece yapsa da son bir yıl içerisinde 4 turnuvada birincilik madalyasını almayı başardı. Ailece ve hocalarımızla her zaman yanında olup, ileriki yıllarda daha başarılı bir sporcu olması için çaba sarf edeceğiz. Bu vesileyle bizlere her zaman destek olan Elit Spor Kulübü hocamız Halil Çoban’a, Kick Boks Antrenörü Haluk Erdoğan’a teşekkür ediyorum.”dedi.


Kickboks sporunu çok sevdiğini belirten Yaşar Aslan, kendisine her zaman destek olan ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha