Anlamlı günde maç organizasyonunu gerçekleştiren MAS-DER ailesini tebrik ettiğini belirten İl Emniyet Müdürü Metin Alper şunları söyledi; “Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü münasebetiyle hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Bugünde ilimizde faaliyetini sürdüren ve eski sporculardan kurulu Masterler Spor Kulübü derneği başkanı Mehmet Güneş ve değerli üyeleri bizlerle birlikte oldular, bu anlamlı günde bizimle çok anlamlı bir maç oynadılar. Oldukça çekişmeli bir maç oldu. Bir onlar öne geçti bir biz. Dostça başlayan maç dostça bitti. Bugün bizlerle birlikte olan Masterler ailesine teşekkür ediyorum” dedi.
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yıldönümünü kutlayan MAS-DER Derneği başkanı Mehmet Güneş, emniyet mensuplarına görevlerinde üstün başarılar dileyerek şunları söyledi: “Güvenlik güçlerimizin önemli bir teşkilatı olan Türk Polis teşkilatı mensupları üstlenmiş oldukları görevle bizlerin mal ve can güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ile çalışmaktalar. Güvenliğimiz tehlikeye girdiği zaman hatırladığımız polislerimiz, her geçen gün gelişen ve değişen şartlar altında ortaya çıkan yeni suç tipleriyle başa çıkabilmek için, sürekli kendilerini geliştirmektedirler. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesileyle Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 172. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ve görevi başında bulunan emniyet mensuplarımıza görevlerinde üstün başarılar diliyoruz. Bu anlamlı günde bizlere karanfil hediye eden Akanjet Çiçekçilik sahibi Ruhi Akan’a, Baklava ikramında bulunan Elit Pastanesine teşekkür ediyorum” dedi.
Maç öncesi her iki takım oyuncuları birbirlerine şans dilerken, MAS-DER Derneği başkanı Mehmet Güneş, İl Emniyet müdürü Metin Alper’e günün önemine binaen Plaket ve Forma hediye etti. İl Emniyet Müdürü Metin Alper ise, MAS-DER Başkanı Mehmet Güneş’e buket takdim etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha