Türkiye Petrolleri Futbol sahasında Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığının ortaklaşa düzenlediği futbol turnuvasında Adıyaman İl Protokolü Futbol takımı ile Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlüleri futbol takımları karşı karşıya geldi.

Her iki takımın da kıyasıya mücadelesin sonrasında kazanan dostluk oldu.

Kader mahkumlarıyla gerçekleştirilen turnuvada gelişen dostluklara dikkat çeken Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, şunları ifade etti:

“Cezaevinde mahkumların topluma kazandırılması ve onların daha iyi bir gelecek için motive edilmesine katkı sağlayan bu turnuva ile sporcularımız gerçekten güzel dostluklar kurdu. İl protokolünden, basından, çeşitli kamu kurum, kuruluş ve STK’lardan da davet ettiğimiz misafirlerimiz ve hükümlülerimiz burada kaynaşma, dayanışma ve onlarla beraber olduğumuzu vurgulamak adına hükümlülerimizle bir araya geldik. Onların enerjisi sadece maça değil bizlere de yansıdı. Ben emeği geçen herkese ve turnuvada yer alan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum."

Turnuva sonrasında Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Ceza Evi Savcısı Murat Aslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ve Açık Ceza Evi Müdürü Naci Bilmez, tarafından futbolculara kupa ve çeşitli hediyeler verilerek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha