Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Buluş, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, bugüne kadar Adıyaman için ellerinden geleni en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Bizlerin ortak paydası Adıyaman 1954 Spor sevgisidir. Dolayısıyla şehrimizin takımı Adıyaman 1954 Spor olan sevgimiz, şehrimize olan sevgimizin bir göstergesidir."ifadesini kullandı. 

"Milletvekilimiz Tutdere, tribünde olacak"

Başkan buluş, şöyle devam etti:

"Bugün de yine İl Başkanımız Sayın Burak Binzet, Gençlik Kolları Başkanımız Şeyhmus Ocak, il ve ilçe  yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte  kulüp başkanımızı, teknik heyet ve takım kaptanımızı, sporcularımızı idmanda ziyaret ederek başarılar diledik.

Şehrimizin güzide markası Adıyaman 1954 Sporumuzu Şanlıurfa deplasmanında yalnız bırakmamayı çok isterdik ama pandemi ve yasaklar buna engel oluyor, ama kalbimiz Karaköprü'de olacak.

Lider olarak gidilecek şampiyon olarak döneceğimize inancım tam. Cumhuriyet Halk Partisi ailesi adına meclis kürsüsü başta olmak üzere her platformda takımımızı savunan Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Tutdere tribünde olacaktır. Bizlerde 630 bin Adıyamanlı ile birlikte aklımız ve kalbimizle Adıyaman 1954 ve Kahta Spor takımlarımızın yanında destekçisi olmaya devam edeceğiz."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha