Adıyamanspor Antrenmanını izlemeye gelen CHP Heyeti takıma ve teknik heyete başarılar dileyip, zorlu Sivas Deplasmanı öncesi baklava ikramında bulundular.

                Zorlu maç öncesi TPAO Sosyal tesislerinde çalışmalarını sürdüren Adıyamanspor’da futbolcuların oldukça hırslı ve neşeli oluşu teknik heyeti sevindirirken, CHP heyetinin ziyareti memnuniyetle karşılandı.

                Adıyamanspor takımının Adıyaman’ın tek profesyonel takımı olduğunu ve herkesin sahiplenmesi gerektiğini vurgulayan CHP İl Başkanı Avukat Bilal Doğan; “Adıyamanspor uzun yıllar bir üst ligde mücadele etmiş, adından söz ettiren bir takım olmuştur. Ancak talihsiz bir şekilde iki sezon önce bir alt lige düşmüş ve şu anda 3. Ligde mücadelesini sürdürmekte. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası yeni bir yönetim göreve gelerek çalışmalarına başladı ve bu çalışmalar yavaş yavaş meyvesini vermeye de başladı. Özellikle son Bingöl Belediye maçında alınan galibiyet bizler çok sevindirdi. Bizlere düşen bu saatten sonra el birliği içerisinde Hüseyin Başkan’a katkı sunup, destek olup bu takıma daha iyi yerlere getirmektir. Şahsım ve Partim olarak her zaman Adıyamanspor kulübüne destek olmaya gayret edeceğiz, bu vesileyle takımıza bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Son galibiyetten ötürü teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyorum” dedi.

                Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyamanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç; “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız Avukat Bilal Doğan ve beraberindeki heyete nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın başkanımız kendi evimizde oynadığımız maçlarda bizleri yalnız bırakmadılar. Bugünde bizleri ve takımı ziyaret edip, galibiyetten dolayı tebrik etmeleri ve aynı zamanda baklava ikram etmeleri bizleri ve futbolcularımızı sevindirmiştir. Bu tür ziyaret ve destekler bizleri ve takımı daha iyi motive etmektedir. Sayın başkanımızın dediği gibi inşallah bu birlik ve beraberlik sayesinde takımımız Adıyamanspor hak ettiği yere gelecektir.

                Ziyarette İl Başkanı Bilal Doğan’ın yanı sıra CHP Adıyaman Eski Milletvekili Şevket Köse ve bazı partililer yer aldı. Ziyaret sonrası CHP İl Başkanı Bilal Doğan, 10 adet kombine bilet alarak Adıyamanspor’a katkı sunmak istediklerini ifade etti.

Editör: Adıyaman Haber